skip to Main Content

Betaling van de lessen

De betaling voor de lessen vindt in het voorjaar van 2019 plaats in een serie van 5 lessen. Voor de yogalessen, meditatielessen en yoga- en meditatielessen betaal je in deze eerste serie voor 5 lessen.

Voor workshops en cursussen betaal je het bijbehorende bedrag voor de gehele cursus.

Als je wilt starten met een les, dan kan dat op ieder gewenst moment en betaal je alleen het restant van de desbetreffende serie.

DevaDeva lestijden en kosten
Yoga en meditatie lessen
€ 110
serie van 10 lessen
Voor de yogalessen, meditatielessen en yoga en meditatielessen betaal je per serie van 10 lessen.
Yoga en meditatie t/m 21 jaar
€ 55
serie van 10 lessen
Voor jongeren t/m 21 jaar is het mogelijk om de wekelijkse lessen te volgen met 50% korting. Een lesserie van 10 yoga en/of meditatielessen kost dan € 65.-
25% korting op tweede les
€ 82.50
serie van 10 lessen
Het is mogelijk om een tweede les te volgen voor een gereduceerd tarief. Dat betekent dat je 25% korting krijgt op je tweede les. Voor een yoga, meditatieles of een yoga en meditatieles betaal je dan voor een extra serie van 10 lessen € € 82.50

Gemiste les inhalen

Een les inhalen is altijd mogelijk in overleg. Heb je een les gemist dan kun je even overleggen wanneer je deze les in kan halen. De lessen kunnen alleen ingehaald worden in de lesserie waarin je de lessen gemist hebt. Je neemt je gemiste lessen dus niet mee naar de volgende lesserie.

Rekeningnummer DevaDeva

Lesgeld kan worden over gemaakt op NL85 INGB 0006 963575 – DEVADEVA
Vermeld bij het overmaken je naam, lesdag en lestijd.

Back To Top