skip to Main Content
DevaDeva meditatie in Lisse

Meditatieles

Wekelijkse inspiratie

Meditatie is een mooie en krachtige manier om meer in contact te komen met jezelf. Het is het weer in contact komen met de innerlijke rust en stilte. Het is bijzonder hoeveel er te leren en te ontdekken is als we onze aandacht naar binnen richten. Wanneer je weer meer in contact komt met je innerlijke rust en stilte zal het ook makkelijker zijn om dit mee te nemen in je dagelijkse activiteiten.

Maak kennis met verschillende meditatietechnieken aangevuld met verschillende thema’s en onderwerpen. Iedere les is er de mogelijkheid om ervaringen te delen en vragen te stellen over de beoefening thuis of in de les.

Docent: Pieter

Lestijden:

Maandag: 20.00 – 21.30 uur

Woensdag: 19.30 – 21.00 uur

Donderdag: 9.30 – 11.00 uur

Lesdata:

Maandaglessen: 22 april, 29 april, 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei

Woensdaglessen: 24 april, 1 mei, 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei

Donderdaglessen: 25 april, 2 mei, 9 mei, 16 mei, 23 mei, 30 mei

Kosten: € 66.- voor de serie van 6 lessen – mocht je vooraf al weten dat je een les niet bij kunt wonen dan kan je in overleg op een andere dag inhalen. Als je vooraf al weet dat je geen mogelijkheid tot inhalen hebt dan betaal je een les minder.

Locatie: Deze lessen wordt bij ons thuis gegeven in Lisse. Nadat je je opgegeven hebt zullen we je een mail sturen met het adres en de parkeerinstructies.

Opgeven: Stuur een mail naar info@deva-deva.nl of een appje om je op te geven voor deze lessen.

Ervaar zelf de kracht van yoga en meditatie

Je bent van harte welkom om een keer een proefles mee te doen in een van de verschillende lessen. Dit geeft je de mogelijkheid om te voelen en te ervaren wat het beste bij je past. Heb je vragen over welke les het beste bij je past, dan kun je altijd met ons overleggen.

Kijk voor de lestijden en beschikbaarheid bij lestijden en voel je altijd vrij om contact met ons op te nemen.

Back To Top