skip to Main Content
DevaDeva retraites

Mini Retraites

Retraites zijn een krachtige mogelijkheid om je verder te verdiepen, te bezinnen en je eigen ervaring te bekrachtigen.

Door even uit het dagelijkse ritme te stappen, ontstaat er ruimte voor onderzoek en verdieping die je niet altijd in je normale dagelijkse routine kunt vinden.

Deze mini retraites zijn speciaal voor iedereen die een opleiding volgt of heeft gevolgd bij DevaDeva, of een constante thuis beoefening heeft met spinal breathing en de mantra mediatie. De intensieve eigen beoefening, de gedeelde inspiratie en het samenzijn bekrachtigen het pad dat je volgt in de opleidingen en maken dat je steeds meer zult kunnen delen uit eigen ervaring. Het innerlijk vuur dat gevonden wordt in eigen ervaring heeft het vermogen om ook anderen aan te raken en te inspireren.

Karma yoga

Om de weekenden samen mogelijk te maken is het erg ondersteunend als er gekookt wordt voor de groep. Wil je graag het avondeten voor zaterdag maken of de soep voor de lunch op zondag laat het ons dan even weten.

lesruimte yoga DevaDeva lisse

Praktisch

Eten
Zaterdagavond is er een simpele maaltijd en voor tussendoor is er thee en fruit beschikbaar.
Voor zondagmorgen mag je je eigen ontbijt meenemen. Voor de lunch is er een lichte lunch met soep en brood. Ook vandaag is er de hele dag thee en fruit beschikbaar.

Slapen
Omdat we geen mogelijkheden tot overnachting hebben bij DevaDeva slaap je thuis en ben je de volgende morgen om zeven uur weer welkom voor het zondagprogramma. Mocht je nu wat verder wonen en mee willen doen dan is er in overleg vast een slaapplek voor je te vinden.

Aanmelden
Geef je op door een email te sturen naar info@deva-deva.nl

Lestijden
Zaterdag van 14.00 – 21.00 uur
Zondag van 7.00 – 16.00 uur

 

Back To Top