skip to Main Content
Sadhana Sangha - DevaDeva in Lisse

Sadhana Sangha

Spirituele beoefening is een belangrijke basis voor eigen groei en ontwikkeling. Sadhana is het voorbereidende werk waardoor ruimer bewustzijn mogelijk wordt en het lichaam in staat is om meer energie te dragen en door te laten stromen. Daarnaast is het groeizaam als (aankomend) docent om geinspireerd te blijven worden, zowel door de beoefening als door je mede-yogis.

Vanuit deze gedachte ontstaat de Sadhana Sangha. Sadhana betekent spirituele beoefening en Sangha betekent samenzijn. Iedere maand is er op vrijdagavond een les waarin sadhana centraal staat. Deze les is bedoeld voor iedereen die een opleiding bij DevaDeva volgt of heeft gevolgd.

Sadhana Sangha is een twee uur durende mogelijkheid voor sadhana. Een combinatie van meditatieoefeningen, asana’s doen en mantrazingen. Een aanrader voor iedereen die in de gelegenheid is om de bijeenkomsten bij te wonen.

Sadhana Sangha - DevaDeva in Lisse

Details

Docent: Pieter Scheffe

Kosten: Gratis voor iedereen die op dit moment een opleiding volgt bij DevaDeva en € 15.- wanneer je op dit moment geen opleiding volgt bij DevaDeva.

Voor wie: Deze les is bedoeld voor iedereen die een opleiding bij DevaDeva volgt of heeft gevolgd en in een krachtige groep verdieping zoekt in de sadhana.

Back To Top