skip to Main Content
Sadhana intensive - DevaDeva

Waar kan ik yogalessen volgen?

Voor wie op zoek is naar een andere plek om yoga en meditatie te beoefenen, hieronder een lijstje met een aantal mogelijkheden. Voel je vrij om te ontdekken wat bij je past en wat je inspireert!

Nieuw-Vennep – Tanja, Kelly, Francis & Hester

Lisse/Voorhout – Gemma

Hillegom – Cilla

Sassenheim – Anne Karine

Sassenheim – Jacqueline

Voorhout – Hester

Leiden – Kim & Nadia

Leiden – Frank

Noordwijk – Esther

Voorhout – Mirjam, Ellen & Kelly

third-eye-of-shiva

22 december - Afsluitende satsangavond (vol!) & Nacht van DevaDeva

Op vrijdag 22 december is er een laatste afsluitende Satsang & Kirtan avond. De avond/nacht bestaat uit twee delen.

Deel 1 – Satsang & Kirtan – 19.30 uur tot 22.30 uur – VOL!

Het eerste deel is een satsang en kirtanavond zoals jullie gewend zijn met muziek, meditatie en inspiratie en natuurlijk tijd voor een gezamenlijke afronding.

Het eerste deel is vol. Als je nog mee wilt doen laat het dan weten want dan zetten we je op de wachtlijst. En natuurlijk kan je ook om 23.00 uur komen voor het tweede deel.

Deel 2 – Nacht van DevaDeva – 23.00 uur tot 06.00 uur

Van 23.00 uur tot vroeg in de ochtend zullen we samen zingen, mediteren en mantra’s reciteren. Voor degene die de nacht van Shiva eerder bijgewoond hebben weten hoe krachtig het is om zo de nacht door te brengen. Om zes uur ’s morgens sluiten we samen af.

Je kan op ieder gewenst moment van de nacht binnen komen. Als je het laatste deel mee wilt maken zorg dan dat je er in ieder geval voor 05.00 uur bent.

yoga nidra

Workshop Yoga Nidra

Alle drie de workshops zitten vol!

Een mooie avond die in het teken zal staan van diep ontspannen, opladen en weer contact maken met de stilte in jezelf.

Yoga nidra is een systematische methode die toe werkt naar een diepe ontspanning op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Yoga nidra betekent ook wel ‘yogische slaap’. Het loslaten en ontspannen op iedere laag in jezelf brengt je naar een diepe stilte en de ervaring van een ruimer bewustzijn. Goed leren ontspannen geeft een innerlijke rust en voeding die voelbaar zal zijn in je dag en nacht.

In deze les zullen we deze effectieve en verdiepende vorm van ontspanning gaan ervaren. Daarnaast leer je over de achtergrond van yoga nidra en hoe je dit in je dagelijkse leven toe kan passen.

Yoga nidra is voor iedereen toegankelijk en toepasbaar. Ook als je geen ervaring hebt met yoga ben je van harte welkom!

Wil je meedoen? Geef je dan op in de les of via info@deva-deva.nl. Wanneer je je opgegeven hebt ontvang je nog een email met praktische informatie.

Docent: Kelly Verbeek

 

mini retraite DevaDeva

Mini retraite - 7 & 8 oktober 2017 - VOL!

Retraites zijn een krachtige mogelijkheid om je verder te verdiepen, te bezinnen en je eigen ervaring te bekrachtigen.

Door even uit het dagelijkse ritme te stappen ontstaat er een ruimte voor onderzoek en verdieping die je niet altijd in je normale dagelijkse routine kan vinden.

Deze mini retraite is speciaal voor iedereen die een opleiding volgt of heeft gevolgd bij DevaDeva of een constante thuis beoefening heeft met spinal breathing en de mantra mediatie.

Lees meer..

 

Back To Top