skip to Main Content
Kairos 2

Zomerretraite en Sadhana retraite - zomer 2019

In de zomer van 2019 organiseren we weer twee inspirerende retraites in de Hof van Kairos in Winterswijk.

Beide retraites zullen gebaseerd zijn op de beoefening van AYP (Advanced Yoga Practices) met als basis de asana’s (yogahoudingen), wervelkolomademhaling, diepe meditatie en samyama. We zullen ‘s morgens en ’s middags samen de beoefening doen en daarnaast is er zoals altijd weer ruimte voor inspiratie en verdieping, het zingen van mantra’s, ontspannen, wandelen, en natuurlijk lekker vegetarisch eten. In beide weken zullen we ook periodes in stilte doorbrengen om nog een stapje dieper in de ervaring te komen.

Over AYP – Advanced Yoga Practices

AYP is een zeer toegankelijke en tegelijk krachtige en werkzame spirituele methode waar we al enkele jaren bij DevaDeva mee werken. Indien de AYP methode nieuw is voor je, dan is de Zomer Retraite een mooie gelegenheid om kennis te maken met de verschillende technieken en een uitgelezen mogelijkheid om te starten met een dagelijkse beoefening waar je thuis mee verder kan gaan.

Inspiratie & Verdieping

Tijdens de retraite zullen we dagelijks in de ochtend en avond samenkomen om het thema van de dag te bespreken, ervaringen te delen en is er ruimte voor het stellen van vragen. Het werken met thema’s geeft een goede ingang om meer inzicht in de achterliggende yogafilosofie te krijgen en we zullen er altijd voor zorgen dat deze kennis praktisch toepasbaar wordt. Alle thema’s zullen waardevolle inzichten verschaffen waar je, als je dat wilt, thuis verder mee kan werken.

Week 1 – Zomerretraite – 16 augustus t/m 22 augustus (nog 4 plekken beschikbaar)

In de zomerretraite doen we drie rondes beoefening per dag (twee in de ochtend en een in de middag). Deze retraite is voor iedereen toegankelijk onafhankelijk of je nu voor het eerst start met de beoefening van AYP of dat je er al voor langere tijd mee oefent. De ervaring leert dat de zomerretraite altijd een bijzonder krachtige en blije week is. De opgedane ervaring, kennis en inspiratie is iets wat je mee naar huis zal nemen en wat een bron van motivatie kan zijn als je na de retraite weer je dagelijkse leven oppakt.

Week 2 – Sadhana retraite – 23 augustus t/m 30 augustus (nog 1 plek beschikbaar)

De sadhana retraite bestaat uit 4 rondes beoefening per dag (twee in de ochtend en twee in de middag). Deze retraite is bedoelt voor degene die al langere tijd een steady beoefening hebben. Deze retraite biedt de mogelijkheid om verdere verdieping te vinden in zowel je eigen proces als in de beoefening. De combinatie van een geïnspireerde groep, een krachtige yogamethode, periodes van stilte en volledig gericht met sadhana bezig kunnen zijn staat garant voor een verdiepende retraite waarvan de effecten nog lang voelbaar zullen zijn.

Kosten en betaling

De kosten voor de retraite zijn 600.-
Dit is inclusief alle lessen, overnachtingen, maaltijden en beddengoed.

Door het voldoen van de aanbetaling van 250.- reserveer je je plek. Dit is een niet-restitueerbare aanbetaling. Het resterende bedrag van 350.- moet voor 1 mei 2019 voldaan worden.

Opgeven

Geef je op via info@deva-deva.nl of via het contactformulier.

Mocht je vragen hebben laat het ons dan vooral weten!

Back To Top