NederlandsEnglish
yogaschool Deva Deva

 

3-jarige yogaopleiding - Start januari 2016 - VOL!

De yogaopleiding is een unieke reis waarin je op zoek gaat naar de essentie van je eigen wezen. Een zoektocht die je door middel van yogatechnieken en filosofie steeds dichter bij je eigen kern zal brengen. Ervaar dat je vanuit het contact met de bron in jezelf wijsheid en liefde kan delen in de vorm van lesgeven.

yoga opleiding DevaDevaKom in het eerste lesjaar van de yogaopleiding in contact met je eigen essentie door jezelf te ontdekken, je patronen en mechanismen te herkennen en ze vervolgens te zuiveren en transformeren. In het eerste jaar staat zelfontwikkeling centraal met veel aandacht voor de eigen beoefening en processen. Dit wordt ondersteund door een aantal thema’s die je stimuleren je eigen plek te vinden in yoga. Zodat yoga, op je eigen manier, onderdeel wordt van je leven. Je zult merken dat er geen beperkingen en begrenzingen zijn behalve die je jezelf oplegt.

Nu ben je steeds meer je eigen richting aan het vinden in yoga en hebt ervaren dat je meer en meer in contact kan komen met je eigen essentie. Het is tijd in het tweede jaar van de yogaopleiding voor de volgende stap: jezelf openen en vanuit deze openheid delen en al hetgeleerde toepassen. In het tweede lesjaar gaan we van start met het leren lesgeven en het leggen van eengedegen didactische basis. Yogales geven is meer dan een groep leerlingen fysieke oefeningen laten doen, het is samen op zoek gaan naar inspiratie, nieuwe ervaringen en waarheden. Als docent ben je hier de sturende en inspirerende factor. Iedereen kan leren vanuit zijn of haar eigen authenticiteit les te geven enhierdoor inspireren en geďnspireerd worden.

deva deva yoga opleidingAlleen op een goede ondergrond kan een stevig bouwwerk verrijzen. En nu de juiste ondergrond aanwezig is, na twee jaar van intensieve studieen eigen beoefening, kan de volgende dimensie in yoga verkend worden. Het derde jaar staat in het teken van ‘verdieping’. Defocusverschuift meer naar meditatie en de achtergrond en toepassinghiervan. Dit gaat samen met een studie vandelen van klassieke geschriften zoals de Bhagavad Gita en de Upanishads.

Yogaschool Deva Deva

Yogaschool Deva Deva is een inspirerende en krachtige plek om verder te groeien. DevaDeva vervult steeds meer een regiofunctie voor yogaliefhebbers uit Noord Holland en Zuid Holland, we mogen steeds meer mensen verwelkomen uit Haarlem en Leiden en omringende plaatsen. Daarnaast biedt het ruime aanbod van lessen, workshops en satsang de mogelijkheid om je naast de yogaopleiding te verdiepen in andere aspecten van yoga waaronder het zingen van mantra en meditatie.

Voel je welkom om een keer een les mee te doen en de energie van de yogaschool te ervaren om te onderzoeken of Deva Deva de juiste plek voor je verdere ontwikkeling is.

Lesdag:

Start nieuwe yogaopleiding: Het eerste jaar van de opleiding die start in 2016 zal gegeven worden op dinsdagavond van 19.30 - 22.00 uur. Het tweede en derde jaar zullen op donderdagavond gegeven worden van 19.30 - 22.00 uur.

In principe is er iedere week les met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen

Let op: de drie jaar van deze opleiding zal worden verspreid over 3.5 jaar. Na het tweede lesjaar zal er een pauze zijn van een half jaar. In deze periode kun je lessen en workshops blijven volgen bij DevaDeva en je op die manier blijven verdiepen. Na de zomervakantie in 2018 vervolgen we de opleiding met het derde lesjaar. De opleiding zal dus in juni 2019 afgerond worden.

Lestijd:

19.30 uur tot 22.00 uur

Docent:

Yvonne verzorgt het eerste lesjaar van de dinsdagopleiding. Pieter verzorgt het tweede en derde lesjaar.

Opleidingskosten: € 1400.- per lesjaar
Voor wie? Voor iedereen die meer verdieping wil in de eigen yogabeoefening en die zich op het persoonlijke en spirituele vlak verder willen ontwikkelen. Misschien wil je graag les gaan geven of misschien doe je de yogaopleiding voor je eigen verdieping en ontwikkeling, beide opties zijn mogelijk.
Toelatingseisen: Download het motivatie formulier van de website en mail deze ingevuld naar Pieter op info@deva-deva.nl, vervolgens zal je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
Certificering: Na het succesvol afronden van de volledige yogaopleiding krijg je een internationaal erkend diploma volgens de 500 uur standaard van de Yoga Alliance.

 

Download de uitgebreide opleidingsbrochure voor meer achtergrondinformatie en details
En wil je je inschrijven gebruik dan dit motivatieformulier