skip to Main Content
Pieter Scheffe

Pieter Scheffe

Ik ben jong in aanraking gekomen met spirituele groei en ontwikkeling door te mogen opgroeien in een bijzonder gezin. Rond mijn 18e kwam ik in aanraking met yoga en meditatie en mijn interesse was direct gewekt en vervolgens heb ik verschillende docentenopleidingen gevolgd in Nederland, Frankrijk en India.

Hierop volgde een periode waarin ik werkzaam ben geweest als Oefentherapeut, docent Oefentherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en als yogadocent. Op natuurlijke wijze ontstond de beslissing om me volledig te richten op yoga, vedanta en meditatie. Dit resulteerde in een jaar van toegewijde sadhana (spirituele beoefening) in India en Nederland. En de eigen dagelijkse beoefening is sindsdien de rode draad in mijn eigen groei en ontwikkeling.

Na het lesgeven in Nederland, India, Engeland en Zwitserland in workshops, retraites en docentenopleidingen was het vervolgens tijd voor een nieuwe impuls in de vorm van DevaDeva – school voor yoga en meditatie. De school is ontstaan vanuit de wens om yoga en meditatie op een krachtige en authentieke manier te delen in zowel de wekelijkse lessen als in de opleidingen. En dit is iets waar we samen met de docenten van Deva Deva met veel toewijding en enthousiasme aan werken.

kelly verbeek

Kelly Verbeek

Na altijd al interesse gehad te hebben in de diepere betekenis van het leven ben ik sinds zes jaar intensief bezig met de beoefening en studie van yoga en meditatie. Op dit moment heb ik de docenten- en docentenvervolgopleiding bij DevaDeva afgerond. In de yoga krijgt mijn voorliefde voor muziek tevens invulling door het zingen van de mantra’s.

Het begeleiden van de satsang en kirtan avonden samen met Pieter zie ik als een cadeau. De mogelijkheid om de stroom van inspiratie direct te mogen delen met de groep is iedere keer weer een prachtige ervaring en verdiepend.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bekkenfysiotherapeut waarvoor ik mijn masteropleiding heb afgerond. Het werk als therapeut ervaar ik als leerzaam en ik vind het belangrijk om vanuit verbinding en echtheid in contact te staan met de patiënten.

Back To Top