skip to Main Content
AYP intermediate retreat

Online lessen - najaar 2020

Na het succes van de wekelijkse lessen in de eerste helft van het jaar zullen we ook (bijna) wekelijkse lessen hebben in het najaar.

Je bent van harte welkom om je onder te dompelen in de beoefening van yoga en/of meditatie door middel van de online lessen. Daarnaast krijg je iedere les handvatten om tijdens je dag verder mee te oefenen.

Kun je een keer niet aanwezig zijn dan krijg je de link van de les toegestuurd om te downloaden.

Online meditatielessen op maandagavond

Waar: online via Zoom. Nadat je je aangemeld hebt ontvang je een betaallink en de zoomlink voor de lessen.

Wanneer: maandag 20.00 – 21.30 uur

Data:  7, 14 en 28 september, 12 en 19 oktober

Voor wie: iedereen die klaar is voor een volgende stap in de beoefening van meditatie en de integratie hiervan in de dag.

Docent: Pieter

Kosten: € 50.-

Online yogalessen op dinsdagavond

Waar: online via Zoom. Nadat je je aangemeld hebt ontvang je een betaallink en de zoomlink voor de lessen.

Wanneer: dinsdag 20.00 – 21.30 uur

Data:  8, 15 en 29 september, 13 en 20 oktober

Voor wie: iedereen die klaar is voor een volgende stap in de beoefening van yoga en meditatie en de integratie hiervan in de dag.

Docent: Pieter

Kosten: € 50.-

winds-of-change

Online AYP oefenlessen

Vanaf 8 september is er op dinsdagochtend een (bijna) wekelijkse vroege les van 6.30 uur tot 7.45 uur. In deze les doen we samen de AYP beoefening (asana, wervelkolomademhaling, diepe meditatie, samyama en ontspanning). De hele les is gebaseerd op zelf je beoefening doen. Er zullen naast de opening en de afsluiting van de les geen instructies zijn.

Via deze zoomlink kan je met de les meedoen, gebruik de passcode 12345 om toegang te krijgen: https://us02web.zoom.us/j/87457765306?pwd=UEJJUXAzRGdNendFb1NtazRkRENCZz09

Voor wie: iedereen die graag samen AYP wil beoefenen in inspirerend gezelschap. Aangezien er in deze lessen geen inhoudelijke begeleiding is, is een eigen AYP routine een voorwaarde.

Kosten: op basis van donatie. Wil je een donatie doen kan dat via de donatiepagina.

Data: 8 sept, 15 sept, 29 sept, 13 okt, 20 okt.

Tijd: 6.30 uur tot 7.45 uur

Over AYP

AYP (Advanced Yoga Practices) is een systeem van spirituele beoefening dat bekend staat om de kracht en efficiëntie van de technieken. De verschillende technieken vormen een werkzame combinatie die op een effectieve wijze ons zenuwstelsel opent en zuivert. De AYP methode is ontworpen om de beoefenaar te leiden naar het ontdekken van ons volledige potentieel en van daaruit te leven. Gekenmerkt door een extatische staat van zijn en een onderliggend gevoel van vrede en gelukzaligheid wat de basis is van eenheid en absolute liefde, het ware doel van yoga.

AYP verdiepingsles - vraag en antwoord

Eens per maand bieden we op donderdagavond een AYP verdiepingsles aan. Wil je graag meer weten over de onderliggende principes, technieken en de integratie van de AYP methode in je dagelijkse leven dan is deze les geschikt voor jou.

Inbreng van de deelnemers is in deze bijeenkomst een onderdeel. Dus zijn er vragen die je wilt stellen/bespreken stuur ze vooraf naar info@deva-deva.nl. Natuurlijk kan je je vragen ook tijdens de les zelf stellen.

Via deze zoomlink kan je met de les meedoen, vul de passcode 12345 in om toegang te krijgen: https://us02web.zoom.us/j/86834865664?pwd=SHpZOTM1VjhzZWxFM3REMzVnRHJPUT09

Kosten: op basis van donatie. Wil je een donatie doen kan dat via de donatiepagina.

Data: Donderdag 1 oktober

Tijd: 20.00 uur tot 21.15 uur

71680372_2482097931825947_7624175779194077184_o

Online Sadhana Intensive van 29 augustus t/m 4 september

De sadhana intensive is een DevaDeva klassieker. Twee keer per jaar komen we in alle vroegte samen om onze dag te starten met yoga en meditatie. Dit is altijd een bijzondere en verdiepende ervaring.

Ook deze keer ben je welkom om zeven dagen lang je onder te dompelen in de beoefening van yoga en meditatie. Daarnaast krijg je iedere ochtend handvatten om tijdens je dag verder mee te oefenen.

Deze sadhana intensive richten we ons op twee onlosmakelijke aspecten. Namelijk aan de ene kant innerlijke stilte en aan de andere kant sprankelende levendigheid. Tijdens de week zullen we gaan ervaren hoe beide aspecten tot leven kunnen komen in onze beoefening en ons dagelijkse leven.

Waar: online via Zoom. Wanneer je je opgegeven hebt voor de les krijg je een link toegestuurd voor de lessen.

Wanneer: zaterdag t/m vrijdag van 6.30 – 8.00 uur

Data: 29 augustus t/m 4 september 2020

Voor wie: iedereen klaar is voor een volgende stap in de beoefening van yoga en meditatie en de integratie hiervan in de dag.

Kosten: € 60.-

Docent: Pieter

Back To Top