skip to Main Content

Bekijk hier het overzicht van alle yoga en meditatie retraites die DevaDeva aanbiedt in Nederland. 

The start of something new

THE START OF SOMETHING NEW
OPENINGSRETRAITE

NEDERLANDS

Doe mee aan een van de twee openingsweekenden van retraitecentrum DevaDeva.

Maak gebruik van deze retraite om nog krachtiger te gaan staan voor wat je echt belangrijk vindt in je leven. Ontdek en ervaar wat de mogelijkheden zijn om je eigen “noorden” nog beter voor ogen te houden in je dagelijkse leven.

Samen zullen we de AYP (Advanced Yoga Practices) beoefening doen, mantra’s zingen, inspiratie delen en er is natuurlijk tijd voor ontspanning en je eigen verdieping.

4 t/m 6 oktober 2019
11 t/m 13 oktober 2019

Living Yoga retraite

LIVING YOGA RETRAITE
MIDWEEK

NEDERLANDS

Ervaar in de Living Yoga retraite hoe praktisch en waardevol yoga kan zijn om een authentiek en sprankelend leven te leven.

verdieping – verstilling – inspiratie – plezier – diep ontspannen

Voor wie
Deze yoga retraite is voor iedereen die graag de kracht van een retraite wil ervaren en een volgende stap wil maken in de beoefening van yoga en meditatie. Het maakt daarbij niet uit of je weinig of al wat meer ervaring hebt met yoga en meditatie.

18 t/m 22 november 2019
13 t/m 17 januari 2020

Kracht van het nu

KRACHT VAN HET NU
WEEKRETRAITE
NEDERLANDS

In deze retraite leer je eenvoudig toepasbare technieken uit de yoga en meditatietraditie die het vermogen hebben om je ervaring van het leven te verruimen en te verdiepen.

Door echt in het nu te kunnen zijn ontstaat er op natuurlijke wijze een andere relatie met het leven. Een relatie die gebaseerd is op echtheid, openheid en diep vertrouwen wat uiteindelijk een diep weten zal worden.

Voor wie
Deze retraite is voor jou als je wilt leren om het leven in volheid te ervaren. Als je minder afgeleid wilt zijn en niet meer het gevoel wil hebben dat het leven aan je voorbij gaat zonder het ten volle te kunnen ervaren. Dit vraagt moed en enthousiasme en de wil om te ontdekken en te oefenen.

14 t/m 20 december 2019
8 t/m 14 februari 2020

AYP intermediate retreat

AYP INTERMEDIATE
7 DAY RETREAT
ENGLISH

Immerse yourself in a week of AYP practices in a beautiful and inspiring setting. This retreat is for those already practicing AYP (a daily practise for at least a year), who would like to dive deeper into their practices and are motivated to learn more about advanced techniques.

We will enjoy two practice sessions in the morning and two further sessions in the afternoon. During our satsang meetings we will discuss advanced pranayamas and their underlying principles, self-pacing with progression on the path, cosmic samyama, and individual questions that arise during the retreat.

November 2nd – 8th 2019

AYP retraites

AYP RETRAITE
WEEKEND
NEDERLANDS

Een AYP retraite staat garant voor een krachtige yoga en meditatie beoefening in een inspirerende omgeving. Samen oefenen motiveert en verdiept het innerlijke proces. Daarnaast is het waardevol om je vragen te kunnen stellen en inzichten te delen, zo zal je ook thuis weer geïnspireerd verder kunnen oefenen.

Voor wie
Deze retraite is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de AYP beoefening of zich verder in wil verdiepen in AYP en de eigen beoefening.

29 november t/m 1 december 2019

individuele retraite

INDIVIDUELE RETRAITE

Bij DevaDeva is het mogelijk om je voor een periode terug te trekken in een ondersteunende omgeving om je te richten op je eigen beoefening.

Voor wie
Je hebt een eigen yoga en/of meditatie beoefening en je kunt zelfstandig oefenen. Je wilt je graag terugtrekken in een krachtige spirituele omgeving. Het maakt niet uit welke traditie je basis vormt (yoga, advaita, boeddhisme, christendom ect.).

Back To Top