fbpx
skip to Main Content

Bekijk hier het overzicht van alle yoga en meditatie retraites die DevaDeva aanbiedt in Nederland. 

AYP retraites

AYP RETRAITES
NEDERLANDS

Een AYP retraite staat garant voor een krachtige yoga en meditatie beoefening in een inspirerende omgeving. Samen oefenen motiveert en verdiept het innerlijke proces. Daarnaast is het waardevol om je vragen te kunnen stellen en inzichten te delen, zo zal je ook thuis weer geïnspireerd verder kunnen oefenen.

Voor wie
Deze retraite is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de AYP beoefening of zich verder wil verdiepen in AYP en de eigen beoefening.

3 t/m 6 juni 2021 – AYP 2
17 t/m 20 juni 2021 – AYP 1
2 t/m 6 juli 2021 – AYP 2

Stilte retraite

STILTE RETRAITES
NEDERLANDS

Stilte is een beproefde methode om diep tot rust te komen. Maar dit is pas het begin, de stilte geeft de mogelijkheid om ontdekkingen te doen in je innerlijke wereld die je anders niet zo snel zou kunnen doen. Stilte geeft rust, inzicht en helpt je om helder te zien en te voelen.

In deze stilte retraite zullen we werken met eenvoudig toepasbare technieken uit de yoga en meditatietraditie die het vermogen hebben om je ervaring van het leven te verruimen en te verdiepen. Hier wordt je gedurende de week stap voor stap in meegenomen en heb je alle ruimte om dit voor jezelf te ervaren en er in te ontdekken.

22 t/m 25 april 2021
13 t/m 16 mei 2021
27 t/m 30 mei 2021

20200507_112436

 DEVADEVA ZOMERRETRAITES
NEDERLANDS

De zomerretraites zijn al jaren een hoogtepunt van het jaar. Een verrijkende ervaring waarin verdieping, inspiratie, verstilling en plezier centraal staan.

Ervaar zelf de kracht van een verdiepende retraite met een geïnspireerde groep. Deze zomerretraites zijn voor iedereen die al eerder les of retraites heeft gevolgd bij DevaDeva.

12 t/m 16 juli 2021
23 t/m 27 augustus 2021
6 t/m 10 september 2021 

individuele retraite

 GROEIEN ALS DOCENT(E) EN ALS YOGI(NI)
THEMA RETRAITE VOOR YOGA EN MEDITATIE DOCENTEN
NEDERLANDS

Yoga, in de traditionele betekenis, is een bijzonder krachtige methode gericht op het doordringen tot onze essentie. Door de eeuwen heen hebben ontelbare mensen er op de een af andere manier baat bij gehad. En nu in onze tijd is yoga populairder dan ooit. Maar hebben we het geschenk van yoga ons al helemaal eigen gemaakt?

De kracht en tegelijkertijd de valkuil van onze huidige tijd is dat alle informatie, dus ook de yogische en spirituele informatie, binnen seconden op internet te vinden is. Ook een yogaopleiding kun je binnen afzienbare tijd afronden. Maar nemen we ook de tijd om dit geschenk ons helemaal eigen te maken? Want er is een hemelsbreed verschil tussen kennis overdragen en doorleefde kennis delen.

Data voor 2021 komen binnenkort

individuele retraite
Living Yoga retraite

LIVING YOGA RETRAITE
NEDERLANDS

Ervaar in de Living Yoga retraite hoe praktisch en waardevol yoga kan zijn om een authentiek en sprankelend leven te leven.

verdieping – verstilling – inspiratie – plezier – diep ontspannen

Voor wie
Deze yoga retraite is voor iedereen die graag de kracht van een retraite wil ervaren en een volgende stap wil maken in de beoefening van yoga en meditatie. Het maakt daarbij niet uit of je weinig of al wat meer ervaring hebt met yoga en meditatie.

10 t/m 14 maart 2021 

Back To Top