skip to Main Content

Bekijk hier het overzicht van alle yoga en meditatie retraites die DevaDeva aanbiedt in Nederland. 

Living Yoga retraite

LIVING YOGA RETRAITE
MIDWEEK

NEDERLANDS

Ervaar in de Living Yoga retraite hoe praktisch en waardevol yoga kan zijn om een authentiek en sprankelend leven te leven.

verdieping – verstilling – inspiratie – plezier – diep ontspannen

Voor wie
Deze yoga retraite is voor iedereen die graag de kracht van een retraite wil ervaren en een volgende stap wil maken in de beoefening van yoga en meditatie. Het maakt daarbij niet uit of je weinig of al wat meer ervaring hebt met yoga en meditatie.

10 t/m 14 juni 2020 – vol!
4 t/m 8 november 2020 – vol!
16 t/m 20 november 2020

AYP retraites

AYP RETRAITE
WEEKEND
NEDERLANDS

Een AYP retraite staat garant voor een krachtige yoga en meditatie beoefening in een inspirerende omgeving. Samen oefenen motiveert en verdiept het innerlijke proces. Daarnaast is het waardevol om je vragen te kunnen stellen en inzichten te delen, zo zal je ook thuis weer geïnspireerd verder kunnen oefenen.

Voor wie
Deze retraite is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de AYP beoefening of zich verder in wil verdiepen in AYP en de eigen beoefening.

17 t/m 19 april 2020 – VOL!
22 t/m 24 mei 2020
16 t/m 18 oktober 2020 – VOL!
27 t/m 29 november 2020 – VOL!

Stilte retraite

STILTE RETRAITE
YOGA EN MEDITATIE
NEDERLANDS

Stilte is een beproefde methode om diep tot rust te komen. Maar dit is pas het begin, de stilte geeft de mogelijkheid om ontdekkingen te doen in je innerlijke wereld die je anders niet zo snel zou kunnen doen. Stilte geeft rust, inzicht en helpt je om helder te zien en te voelen.

In deze stilte retraite zullen we werken met eenvoudig toepasbare technieken uit de yoga en meditatietraditie die het vermogen hebben om je ervaring van het leven te verruimen en te verdiepen. Hierin wordt je gedurende de week stap voor stap in meegenomen en heb je alle ruimte om dit voor jezelf te ervaren en er in te ontdekken.

10 t/m 13 september 2020 – VOL!
4 t/m 6 december 2020
29 december 2020 t/m 2 januari 2021

Kracht van het nu

KRACHT VAN HET NU
MIDWEEK RETRAITE
NEDERLANDS

In deze retraite leer je eenvoudig toepasbare technieken uit de yoga en meditatietraditie die het vermogen hebben om je ervaring van het leven te verruimen en te verdiepen.

Door echt in het nu te kunnen zijn ontstaat er op natuurlijke wijze een andere relatie met het leven. Een relatie die gebaseerd is op echtheid, openheid en diep vertrouwen wat uiteindelijk een diep weten zal worden.

Voor wie
Deze retraite is voor jou als je wilt leren om het leven in volheid te ervaren. Als je minder afgeleid wilt zijn en niet meer het gevoel wil hebben dat het leven aan je voorbij gaat zonder het ten volle te kunnen ervaren. Dit vraagt moed en enthousiasme en de wil om te ontdekken en te oefenen.

Data voor 2021 komen binnenkort

individuele retraite

 GROEIEN ALS DOCENT(E) EN ALS YOGI(NI)
THEMA RETRAITE VOOR YOGA EN MEDITATIE DOCENTEN
NEDERLANDS

Yoga, in de traditionele betekenis, is een bijzonder krachtige methode gericht op het doordringen tot onze essentie. Door de eeuwen heen hebben ontelbare mensen er op de een af andere manier baat bij gehad. En nu in onze tijd is yoga populairder dan ooit. Maar hebben we het geschenk van yoga ons al helemaal eigen gemaakt?

De kracht en tegelijkertijd de valkuil van onze huidige tijd is dat alle informatie, dus ook de yogische en spirituele informatie, binnen seconden op internet te vinden is. Ook een yogaopleiding kun je binnen afzienbare tijd afronden. Maar nemen we ook de tijd om dit geschenk ons helemaal eigen te maken? Want er is een hemelsbreed verschil tussen kennis overdragen en doorleefde kennis delen.

Data voor 2021 komen binnenkort

Back To Top