Skip to content

Bekijk hier het overzicht van alle yoga en meditatie retraites die DevaDeva aanbiedt in Nederland. 

insectenhotel

 DEVADEVA YOGA DEEPENING RETRAITES
NEDERLANDS

De DevaDeva Yoga Deepening retraites zijn voor iedereen die al een ruime ervaring heeft met (DevaDeva) yoga en meditatie.

Ervaar zelf de kracht van een verdiepende retraite met een geïnspireerde groep. Er is nog zoveel meer te ontdekken en eigen te maken!

blossom

STILTE RETRAITES
NEDERLANDS

Stilte is een beproefde methode om diep tot rust te komen. Maar dit is pas het begin, de stilte geeft de mogelijkheid om ontdekkingen te doen in je innerlijke wereld die je anders niet zo snel zou kunnen doen. Stilte geeft rust, inzicht en helpt je om helder te zien en te voelen.

In deze stilte retraite zullen we werken met eenvoudig toepasbare technieken uit de yoga en meditatietraditie die het vermogen hebben om je ervaring van het leven te verruimen en te verdiepen. Hier wordt je gedurende de retraite stap voor stap in meegenomen en heb je alle ruimte om dit voor jezelf te ervaren en er in te ontdekken.

Pieter Scheffe - DevaDeva

 GROEIEN ALS DOCENT(E) EN ALS YOGI(NI)
THEMA RETRAITE VOOR YOGA EN MEDITATIE DOCENTEN
NEDERLANDS

Yoga, in de traditionele betekenis, is een bijzonder krachtige methode gericht op het doordringen tot onze essentie. Door de eeuwen heen hebben ontelbare mensen er op de een af andere manier baat bij gehad. En nu in onze tijd is yoga populairder dan ooit. Maar hebben we het geschenk van yoga ons al helemaal eigen gemaakt?

In deze retraite gaan we aan de slag met een aantal fundamentele yogische principes om zelf de kracht van doorleefde kennis te kunnen ervaren en dit vervolgens ook te kunnen delen.

debashis-biswas-577768-unsplash

LIVING YOGA RETRAITE
NEDERLANDS

Ervaar in de Living Yoga retraite hoe praktisch en waardevol yoga kan zijn om een authentiek en sprankelend leven te leven.

verdieping – verstilling – inspiratie – plezier – diep ontspannen

Voor wie
Deze yoga retraite is voor iedereen die graag de kracht van een retraite wil ervaren en een volgende stap wil maken in de beoefening van yoga en meditatie. Het maakt daarbij niet uit of je weinig of al wat meer ervaring hebt met yoga en meditatie.

AYP retraites

AYP RETRAITES
NEDERLANDS

Een AYP retraite staat garant voor een krachtige yoga en meditatie beoefening in een inspirerende omgeving. Samen oefenen motiveert en verdiept het innerlijke proces. Daarnaast is het waardevol om je vragen te kunnen stellen en inzichten te delen, zo zal je ook thuis weer geïnspireerd verder kunnen oefenen.

Voor wie
Deze retraite is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de AYP beoefening of zich verder wil verdiepen in AYP en de eigen beoefening.

Back To Top