skip to Main Content
71944249_2510660868969653_1859884314213220352_n

LET OP! Het is niet meer mogelijk om een individuele retraite te boeken voor 2020.

Individuele retraite

Bij DevaDeva is het mogelijk om je voor een periode terug te trekken in een ondersteunende omgeving om je te richten op je eigen beoefening. Tijdens een individuele retraite heb je een eigen kamer tot je beschikking waar je slaapt en yoga en/of meditatie doet. Daarnaast kan je altijd gebruik maken van de gemeenschappelijke oefen- en eetruimte. De maaltijden worden voor je verzorgt en je kunt gebruik maken van de DevaDeva bibliotheek.

Voor wie
Je hebt een eigen yoga en/of meditatie beoefening en je kunt zelfstandig oefenen. Je wilt je graag terugtrekken in een krachtige spirituele omgeving. Het maakt niet uit welke traditie je basis vormt (yoga, advaita, boeddhisme, christendom ect.).

Begeleiding
Als je er behoefte aan hebt dan is het mogelijk om begeleidt te worden tijdens je retraite. Dit kan in de vorm van ondersteuning in het opstellen van een oefenprogramma of begeleiding gedurende de retraite zelf door Pieter. Informeer naar de mogelijkheden als je hier behoefte aan hebt.

laura-olsen-414141-unsplash

Beschikbaarheid
Stuur ons een email over beschikbare periodes voor een individuele retraite. Doordat individuele retraites wat meer planning vragen is het aan te raden om op tijd contact op te nemen.

Kosten
€ 50.- per nacht met een minimum van twee nachten. Hierbij zijn twee maaltijden inbegrepen. De ochtendmaaltijd is een warme maaltijd die om 10.00 uur klaar is. De avondmaaltijd is ook een warme maaltijd en deze is om 18.00 uur klaar. Je kunt er voor kiezen om op de aangegeven tijden te eten of op een zelf gekozen moment.

Reserveren
Als je wilt reserveren voor een individuele retraite stuur ons dan een email met in ieder geval de volgende informatie:

  • Gewenste dag van aankomst en vertrek;
  • Korte beschrijving van je yoga en/of meditatie beoefening;
  • Ervaring met individuele en groepsretraites;
  • Behoefte aan begeleiding.

Laat los en ontspan. Geniet van je gekozen beoefening.

De balans tussen overgave en je bewust gerichte verlangen maakt dat de effecten van je retraite nog lang voelbaar zullen zijn in je dagelijkse leven.

Back To Top