Skip to content

Ervaar in de Living Yoga retraite hoe praktisch en waardevol yoga kan zijn om een authentiek en sprankelend leven te leven.

Deze retraite is bijzonder geschikt als je een volgende stap wil maken in je yogabeoefening.

Dompel jezelf onder in een inspirerend programma waarin je begeleid wordt in je dagelijkse yoga en meditatie beoefening. In deze retraite zal je zelf de kracht van yoga en meditatie ervaren. Heb je eenmaal gevoeld wat yoga voor je kan doen zal er ook een verlangen ontstaan om het te integreren in je dagelijkse leven om zo een steeds voller en gelukkiger leven te leven.

De retraite geeft je het inzicht en de kennis om yoga en meditatie een levend onderdeel van je leven te maken en het zal je inspireren om verder te oefenen en te ontdekken.

morning sun

Wat kan je verwachten:

  • Twee begeleide yoga en meditatiesessies per dag.
  • Tweemaal per dag een bijeenkomst waarin we ons verdiepen in de principes van yoga, de technieken en de toepasbaarheid van yoga in ons dagelijkse leven.
  • Twee gezonde vegetarische maaltijden per dag (tussendoor is er fruit beschikbaar).
  • Tijd om te wandelen, lezen en ontspannen.

Onderwerpen:

  • Wat is geluk en waar is het te vinden
  • Bhakti: het gebruiken van je wensen en verlangens
  • Waarom werkt yoga en meditatie
  • Lichaam, energie en het denken
  • Hoe integreer je yoga in je dagelijkse leven

Hoe ziet je dag eruit?

07.00 – 09.30 uur yoga en meditatie
10.00 – 10.30 uur brunch
11.00 – 12.30 uur ochtend satsang
12.30 – 16.30 uur vrije tijd, wandelen
16.30 – 18.00 uur yoga en meditatie
18.00 – 19.00 uur diner
20.00 – 21.30 uur avond satsang

blossom

Voor wie:
Deze yoga retraite is voor iedereen die graag de kracht van een retraite wil ervaren en een volgende stap wil maken in de beoefening van yoga en meditatie.

Aankomst
De aankomsttijd voor deze retraite is op eerste dag tussen 11.00 en 12.00 uur. Om 12.30 uur hebben we een introductie bijeenkomst en om 13.00 uur zullen we samen lunchen. In de middag is er tijd om rustig te landen en doen we onze eerste yoga en meditatiesessie.

Vertrek
Zondagmiddag doen we samen onze laatste yoga en meditatiesessie en zullen we het retraitecentrum samen opruimen. Vervolgens vertrekt iedereen rond 15.00 uur weer naar huis.

Maaltijden
In deze retraite eten we twee vegetarische maaltijden per dag. We brunchen om 10.00 uur en dineren om 18.00 uur. Tussendoor is er altijd fruit en thee beschikbaar en in het begin van de middag is er een lichte snack.

Back To Top