skip to Main Content
DevaDeva yoga en meditatie retraite

Zomerretraite in Winterswijk
7 t/m 13 augustus 2020 – VOL!!

In de zomer van 2020 organiseren we van 7 augustus t/m 13 augustus weer een inspirerende retraite in de Hof van Kairos in Winterswijk.

De retraite zal gebaseerd zijn op de beoefening van AYP (Advanced Yoga Practices) met als basis de asana’s (yogahoudingen), wervelkolomademhaling, diepe meditatie en samyama. We zullen ‘s morgens en ’s middags samen de beoefening doen en daarnaast is er zoals altijd weer ruimte voor inspiratie en verdieping, het zingen van mantra’s, ontspannen, wandelen, en natuurlijk lekker vegetarisch eten. In deze week  zullen we ook periodes in stilte doorbrengen om nog een stapje dieper in de ervaring te komen.

Living Yoga retraite

OVER AYP – ADVANCED YOGA PRACTICES

AYP is een zeer toegankelijke en tegelijk krachtige en werkzame spirituele methode waar we al jaren bij DevaDeva mee werken. Indien de AYP methode nieuw is voor je, dan is de Zomer Retraite een mooie gelegenheid om kennis te maken met de verschillende technieken en een uitgelezen mogelijkheid om te starten met een dagelijkse beoefening waar je thuis mee verder kunt gaan.

INSPIRATIE EN VERDIEPING

Tijdens de retraite zullen we dagelijks in de ochtend en avond samenkomen om het thema van de dag te bespreken, ervaringen te delen en is er ruimte voor het stellen van vragen. Het werken met thema’s geeft een goede ingang om meer inzicht in de achterliggende yogafilosofie te krijgen en we zullen er altijd voor zorgen dat deze kennis praktisch toepasbaar wordt. Alle thema’s zullen waardevolle inzichten verschaffen die praktisch toepasbaar zijn in het dagelijkse leven.

VOOR WIE

Deze retraite is voor iedereen toegankelijk onafhankelijk of je nu voor het eerst start met de beoefening van AYP of dat je er al voor langere tijd mee oefent. De ervaring leert dat de zomerretraite altijd een bijzonder krachtige en blije week is. De opgedane ervaring, kennis en inspiratie is iets wat je mee naar huis neemt en wat een bron van motivatie zal zijn als je na de retraite je dagelijkse leven weer oppakt.

Hoe ziet je dag eruit?

Vrijdag
16.00 – 17.00 uur       Aankomst
18.00 – 19.00 uur       Diner
20.00 – 21.30 uur       Meditatie, kirtan en inspiratie

Zaterdag t/m woensdag
07.00 – 09.30 uur       Yoga en meditatie
10.00 – 10.30 uur       Brunch
11.00 – 12.30 uur       Ochtend satsang en meditatie
12.30 – 16.30 uur       Vrije tijd, wandelen
16.30 – 18.00 uur       Yoga en meditatie
18.00 – 19.00 uur       Diner
20.00 – 21.30 uur       Avond satsang

Donderdag
07.00 – 08.00 uur     Yoga en meditatie
09.00 – 09.30 uur     Ontbijt
10.00 – 10.15 uur     Vertrek

zomerretraite DevaDeva

HOF VAN KAIROS

De Hof van Kairos ligt vlakbij Winterswijk in de achterhoek. In een natuurlijke omgeving is dit pas gerenoveerde centrum een oase van rust en verstilling. De naam Kairos verwijst naar de tijd voorbij de gewone kloktijd. De ruimte die wij ervaren als wij stil worden, inkeren en ontspannen. Kairos betekent ook de juiste tijd. Het moment waarop wij besluiten ons toe te wenden tot dat wat aandacht vraagt.

We hebben een lichte yoga en meditatieruimte tot onze beschikking voor de beoefening. De tuin en directe omgeving geven de ruimte om buiten te wandelen en te ontspannen.

Voor deze retraite kan je kiezen voor eenpersoons of tweepersoons slaapkamers. Iedereen maakt gebruik van een gedeelde badkamer.

www.hofvankairos.nl

DETAILS RETRAITE:

Aankomsttijd voor de retraite zal zijn  rond 16.00 uur op vrijdag 7 augustus. Vertrek is na het ontbijt rond 10.00 uur op donderdag 13 augustus.

Prijs van de retraite:

1-persoonskamer met gedeelde badkamer: €650.-

2-persoonskamer met gedeelde badkamer: € 600.-

Een aanbetaling  van € 200.- is nodig bij je aanmelding om je plek te reserveren. Het resterende bedrag moet voor 1 juli 2020 worden voldaan.

  • Je aanbetaling wordt volledig terugbetaald als deze 40 dagen vóór de dag van aankomst wordt geannuleerd.
  • De rest van de betaling moet voor 1 juli 2020 worden voldaan. Deze is non-refundable.

RESERVEREN:

Schrijf je in via het aanmeldformulier om je plek te reserveren. Er zijn voor deze retraite 16 plekken beschikbaar dus laat het op tijd weten als je mee wilt.

DOCENTEN:

Pieter Scheffe & Kelly Verbeek.

Back To Top