skip to Main Content
Retraitecentrum DevaDeva

Grootse plannen: Retraitecentrum DevaDeva

DevaDeva zal vanaf deze zomer verder gaan als retraitecentrum DevaDeva in het prachtige Drenthe. Hier lees je alles over de plek, de plannen en de laatste ontwikkelingen.

De volgende stap

Sinds het begin van dit jaar is er op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe start voor DevaDeva. Zoals de meesten van jullie wel weten is het altijd een droom van ons geweest om een eigen retraitecentrum te hebben waar we verdiepende programma’s op het gebied van yoga en meditatie kunnen aanbieden.

Na mijn retraite in 2018 is het nu tijd om de volgende stap te zetten en DevaDeva een vorm te geven die het meest geschikt is om een grote groep Nederlandse en internationale yogabeoefenaars een plek te geven waar ze verdieping kunnen vinden.

Waar staat DevaDeva voor:

DevaDeva is toegewijd aan het delen van effectieve yoga en meditatie technieken en de beoefening hiervan. Yoga is ontworpen om te werken. Wanneer inzicht in de onderliggende principes gecombineerd wordt met krachtige werkzame technieken heb je de sleutel tot een authentiek en sprankelend leven in handen.

Wat heeft retraitecentrum DevaDeva te bieden:

  • Effectieve yoga en meditatie technieken
  • Verdieping in de yogafilosofie en de principes waarop yogische technieken zijn gebaseerd
  • Een spirituele beoefening die zeer geschikt is om te integreren in een modern en dynamisch leven
  • De ruimte om je eigen yoga en meditatie beoefening te ontwikkelen
  • Inspiratie, kennis en veel ervaring in de beoefening en de integratie van yoga en meditatie in het dagelijkse leven
  • Een plek waar je met je spirituele vragen terecht kunt
  • Eenvoud in de fysieke omstandigheden zodat alle aandacht gericht kan zijn op de innerlijke processen
  • Kleine groepen zodat er tijd en ruimte is voor individuele begeleiding
  • Een plek waar je welkom bent voor verdieping of het doen van je eigen beoefening
  • Gezonde en voedzame vegetarische maaltijden
retraitecentrum DevaDeva
DevaDeva in Orvelte
Keuken retraitecentrum DevaDeva

De plek

We hebben een prachtige plek gevonden aan het Oranjekanaal 61, in het Drentse Orvelte. Deze voormalige boerderij is de afgelopen twintig jaar in gebruik geweest als bed and breakfast en is bijzonder geschikt voor wat we voor ogen hebben. Het pand is in de loop der jaren ingrijpend verbouwd en volledig ingericht op het laten verblijven van gasten. De woonboerderij verkeert in uitstekende staat en zal snel klaar zijn voor ingebruikname. Hier en daar moet het centrum wat opgeknapt worden om het weer een frisse uitstraling te geven.

In het voorste gedeelte van de boerderij kunnen we zelf wonen. Het achterste gedeelte zal als retraitecentrum gebruikt worden waar in totaal twaalf mensen kunnen verblijven, in een- en tweepersoonskamers. Naast de slaapkamers, gezelschapsruimte en professionele keuken is er een mooie ruimte voor yoga en meditatie.

Arise and Awake - retraitecentrum DevaDeva

Retraites en activiteiten

Onze wens is om in retraitecentrum DevaDeva een steeds grotere groep yogaliefhebbers te verwelkomen om de transformerende kracht van yoga en meditatie te ervaren. Daarnaast zullen we verdiepende programma’s aanbieden voor enthousiaste beoefenaars, die een stap verder willen in hun beoefening. Ook voor docenten die hun eigen beoefening en lesgeven naar een hoger plan willen brengen zullen we op maat gemaakte programma’s aanbieden.

Maaltijden retraitecentrum DevaDeva
pieter en kelly orvelte

Andere manieren om te helpen

Sommigen van jullie hebben een steentje bijgedragen door het geven van een lening, maar er zijn nog vele andere manieren waarop je kunt helpen. Op dit moment is jullie enthousiasme voor ons de meest inspirerende hulp. Als we weer een stap verder zijn in het proces dan kunnen we concreter aangeven waar je nog bij zou kunnen helpen.

Mocht je ergens heel goed in zijn, en denk je dat je een waardevolle bijdrage kan leveren aan het realiseren van Retraitecentrum DevaDeva, laat het ons dan weten!

Wil je ons helpen of wil je graag nog wat meer informatie laat het ons dan weten via info@deva-deva.nl of neem contact op met Pieter: 0617738119 of Kelly: 0642748515

We horen graag van jullie!

Met geïnspireerde groet,

Pieter & Kelly

Back To Top