Ga naar hoofdinhoud
blossom

Ons huis is verkocht – dank jullie voor alle interesse.

Lieve mensen,

Misschien onverwacht maar we hebben na lang twijfelen besloten om het retraitecentrum te verkopen.

We wonen hier fantastisch en genieten iedere dag van het huis, de tuin en de omgeving. Maar tegelijkertijd zijn we erachter gekomen dat we het liefst bezig zijn met de inhoud. In de vorm waarin we nu werken is er ook veel zorg en aandacht nodig voor het faciliteren van de ervaring.

We hebben veel geleerd en ontdekt. We hebben prachtige retraites gehad en inspirende mensen ontmoet. En we zijn benieuwd wat de toekomst gaat brengen.

Kijk verder op deze pagina voor wat extra foto’s van de tuin en omgeving. Je kan het huis ook op FUNDA bekijken

Kelly & Pieter

Oranjekanaal nz 61
avond lucht
Keuken retraitecentrum DevaDeva

Beschrijving huis:

Net buiten een van de mooiste dorpjes van Drenthe ligt deze goed onderhouden woonboerderij op een perceel van 3670m². Het huis is ruim opgezet en krijgt extra sfeer door de authentieke elementen zoals gebinten, balken en een bedstee wand.

Dit is een huis met velen mogelijkheden. Een plek waar je prachtig ruim kunt wonen, met meerdere gezinnen kunt wonen, waar je wonen en werken kunt combineren of een atelier aan huis kunt houden. Deze woonboerderij is voorheen in gebruik geweest als bed & breakfast en is sinds 2019 in gebruik als woonhuis en retraitecentrum.

Het huis is omgeven door een ruime en met zorg onderhouden tuin die veel privacy biedt, met wijds uitzicht over de omliggende landerijen. Op ieder moment van de dag is er wel een mooie plek in de tuin te vinden om van de zon te genieten. In de zomer kun je fruit uit je eigen tuin plukken. Er zijn verschillende fruitbomen en frambozen, aardbeien, bessen en bramen.

Vanuit huis wandel of fiets je direct de prachtige Drentse natuur in. Zo liggen de heide van natuurgebied Orvelterzand en de bossen van boswachterij Schoonloo naast de deur.

Het is hier landelijk wonen terwijl ook alle voorzieningen goed bereikbaar zijn. Grotere plaatsen zoals Emmen en Assen zijn door de centrale ligging ook goed te bereiken.

Maaltijden retraitecentrum DevaDeva
Yoga ruimte
Kelly
Back To Top