skip to Main Content
71680372_2482097931825947_7624175779194077184_o

Online Sadhana Intensive van 29 augustus t/m 4 september

De sadhana intensive is een DevaDeva klassieker. Twee keer per jaar kwamen we in alle vroegte samen om onze dag te starten met yoga en meditatie. Het was altijd een bijzondere en verdiepende ervaring.

Ook deze keer ben je welkom om zeven dagen lang je onder te dompelen in de beoefening van yoga en meditatie. Daarnaast krijg je iedere ochtend handvatten om tijdens je dag verder mee te oefenen.

Deze sadhana intensive richten we ons op twee onlosmakelijke aspecten. Namelijk aan de ene kant innerlijke stilte en aan de andere kant sprankelende levendigheid. Tijdens de week zullen we gaan ervaren hoe beide aspecten tot leven kunnen komen in onze beoefening en ons dagelijkse leven.

Waar: online via Zoom. Wanneer je je opgegeven hebt voor de les krijg je een link toegestuurd voor de lessen.

Wanneer: zaterdag t/m vrijdag van 6.30 – 8.00 uur

Data: 29 augustus t/m 4 september 2020

Voor wie: iedereen klaar is voor een volgende stap in de beoefening van yoga en meditatie en de integratie hiervan in de dag.

Kosten: € 60.-

Docent: Pieter

winds-of-change

Online AYP lessen

Vanaf maandag 8 juni zullen er ook lessen zijn de specifiek gericht zijn op AYP (Advanced Yoga Practices).

AYP oefenles

Op maandagochtend is er een wekelijkse vroege les van 6.30 uur tot 7.45 uur. In deze les doen we samen de AYP beoefening (asana, wervelkolomademhaling, diepe meditatie, samyama en ontspanning). De hele les is gebaseerd op zelf je beoefening doen. Er zullen naast de opening en de afsluiting van de les geen instructies zijn.

Via deze zoomlink kan je met de les meedoen: https://us02web.zoom.us/j/699070195

Voor wie: iedereen die graag samen AYP wil beoefenen in inspirerend gezelschap. Aangezien er in deze lessen geen inhoudelijke begeleiding is, is een eigen AYP routine een voorwaarde.

Kosten: op basis van donatie. Wil je een donatie doen kan dat via de donatiepagina.

AYP verdiepingsles

Met enige regelmaat bieden we ook een AYP verdiepingsles aan. Wil je graag meer weten over de onderliggende principes, technieken en de integratie van de methode in je dagelijkse leven dan is deze les geschikt voor jou.

Inbreng van de deelnemers is in deze bijeenkomst een onderdeel. Dus zijn er vragen die je wilt stellen/bespreken stuur ze vooraf naar info@deva-deva.nl. Natuurlijk kan je je vragen ook tijdens de les zelf stellen.

Via deze zoomlink kan je meedoen met de les: https://us02web.zoom.us/j/88472487088

Wanneer: Donderdagavond 18 juni, 25 juni, 2 juli.

Tijd: 20.00 – 21.00 uur

Kosten: op basis van donatie. Wil je een donatie doen kan dat via de donatiepagina.

Individuele begeleiding

Heb je behoefte aan individuele begeleiding dan kan je een afspraak maken met Pieter voor online sessie via Zoom of Skype.

Wanneer: in overleg

Kosten: 35.- per half uur

Over AYP

AYP (Advanced Yoga Practices) is een systeem van spirituele beoefening dat bekend staat om de kracht en efficiëntie van de technieken. De verschillende technieken vormen een werkzame combinatie die op een effectieve wijze ons zenuwstelsel opent en zuivert. De AYP methode is ontworpen om de beoefenaar te leiden naar het ontdekken van ons volledige potentieel en van daaruit te leven. Gekenmerkt door een extatische staat van zijn en een onderliggend gevoel van vrede en gelukzaligheid wat de basis is van eenheid en absolute liefde, het ware doel van yoga.

AYP intermediate retreat

Early morning yoga & meditatie

Ook de komende periode bieden we tweemaal per week een vroege les aan. Je kan op ieder moment instromen en je kan zelf kiezen welke lessen je meedoet.

Je bent van harte welkom om je onder te dompelen in de beoefening van yoga en meditatie. Daarnaast krijg je iedere les handvatten om tijdens je dag verder mee te oefenen.

Een bijzondere start van je dag!

Waar: online via Zoom. Je hoeft je niet op te geven voor deze lessen. Je kunt via de onderstaande link inloggen als je mee wilt doen.

Wanneer: dinsdag en vrijdag 6.30 – 8.00 uur

Data:  16 & 19 juni, 23 & 26 juni, 30 juni & 3 juli

Voor wie: iedereen die klaar is voor een volgende stap in de beoefening van yoga en meditatie en de integratie hiervan in de dag.

Docent: Pieter

Zoomlink: https://zoom.us/j/699070195

Donatie: je kan hier een donatie doen voor de lessen

 

Kracht van het nu

21 februari - Satsang & kirtan - Nacht van Shiva

Ook dit jaar vieren we de Nacht van Shiva weer en deze keer doen we dat in Lovte. De nacht van Shiva is in de yogische traditie een bijzonder krachtig moment om samen te komen en spirituele beoefening te doen.

De satsang en kirtan heeft het thema Shiva – stilte en transformatie. In het tweede deel van de avond werken we ook met meditatie, het herhalen van shiva mantra’s (japa) en zingen we nog meer kirtan.

Het programma bestaat uit twee delen:

Deel 1: 19.30 uur – 22.00 uur Satsang en kirtan met als thema Shiva – stilte en transformatie

Deel 2: 22.15 uur – 24.00 uur Verdieping in het thema door meditatie, mantra en kirtan

Praktisch:

Dag: vrijdag 21 februari

Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur en van 22.15 uur – 24.00 uur

Kosten: Deel 1: € 10.-  en deel 2: donatie

Begeleiding: Pieter, Kelly en Erik

Waar: Lovte, Loosterweg 4a, 2215 TL Voorhout

Opgeven: Het is belangrijk dat je je opgeeft voor deze avond omdat we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben. Stuur een mail naar info@deva-deva.nl of stuur een appje.

Back To Top