fbpx
skip to Main Content
Inspiratie

8 maart - Sunday Inspiration met Pieter

Dompel jezelf onder in een verdiepende yoga- en meditatieles. Door gebruik te maken van de adem, yogahoudingen en het bewust richten van de aandacht zal je steeds meer ontdekken van de mogelijkheden die in je aanwezig zijn.

Voor wie?

Deze les is voor iedereen die samen met een geïnspireerde groep samen verder wil ontdekken in yoga en zichzelf. Enige ervaring met yogahoudingen is gewenst

Wanneer: 8 maart van 9.00 uur t/m 11.15 uur

Locatie: Lovte in Voorhout

Docent: Pieter Scheffe

Kosten: € 15.- te voldoen bij je aanmelding. Je krijgt een betaallink toegestuurd.

Opgeven: geef je op via info@deva-deva.nl of stuur een appje.

Kracht van het nu

21 februari - Satsang & kirtan - Nacht van Shiva

Ook dit jaar vieren we de Nacht van Shiva weer en deze keer doen we dat in Lovte. De nacht van Shiva is in de yogische traditie een bijzonder krachtig moment om samen te komen en spirituele beoefening te doen.

De satsang en kirtan heeft het thema Shiva – stilte en transformatie. In het tweede deel van de avond werken we ook met meditatie, het herhalen van shiva mantra’s (japa) en zingen we nog meer kirtan.

Het programma bestaat uit twee delen:

Deel 1: 19.30 uur – 22.00 uur Satsang en kirtan met als thema Shiva – stilte en transformatie

Deel 2: 22.15 uur – 24.00 uur Verdieping in het thema door meditatie, mantra en kirtan

Praktisch:

Dag: vrijdag 21 februari

Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur en van 22.15 uur – 24.00 uur

Kosten: Deel 1: € 10.-  en deel 2: donatie

Begeleiding: Pieter, Kelly en Erik

Waar: Lovte, Loosterweg 4a, 2215 TL Voorhout

Opgeven: Het is belangrijk dat je je opgeeft voor deze avond omdat we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben. Stuur een mail naar info@deva-deva.nl of stuur een appje.

Bruce Lee

16 februari - Sunday Special - Van willen naar doen!

Een inspirerende les waarin we eerst asana en meditatie beoefenen. In het tweede deel van de les verdiepen we ons in de vraag hoe je de stap maakt van willen naar doen.

Doen, in beweging komen is een essentiële stap in yoga. Maar tegelijkertijd is het wel belangrijk om dit op een gezonde en zinvolle manier te doen. Het is bijvoorbeeld niet zo handig om wilskracht te gebruiken die niet in het contact is met het gevoel.

En hoewel je het misschien niet verwacht is ook bij pauzeren, rust nemen en verstillen spraken van iets doen. Want zolang we niet volledig vanuit spontaniteit in onze ware natuur kunnen verblijven is er altijd sprake van handeling.

Ontdek in deze Sunday Special hoe je meer richting kan geven aan je wensen en ze tot leven kan brengen door in volheid deel te nemen aan het leven.

Praktisch:

Dag: Zondag 16 februari

Tijd: 9.00 uur – 12.00 uur

Kosten: € 20.-

Begeleiding: Pieter

Waar: Lovte, Loosterweg 4a, 2215 TL Voorhout

Opgeven: Stuur een mail naar info@deva-deva.nl of stuur een appje. Je deelname is definitief na betalen van Sunday Special via de toegestuurde betaallink.

hans-vivek-223133-unsplash

Online inspiratie – vier interactieve lessen in januari 2020

In januari starten we met een nieuw experiment. Namelijk, het aanbieden van vier online interactieve lessen die je van huis uit kan volgen. En mocht het een werkzame manier blijken te zijn dan zullen we het komende jaar meer van deze lessen aanbieden.

Laat je door deze lessen inspireren om met nog meer enthousiasme en vertrouwen je eigen pad te volgen. Iedere les bespreken we in het eerste deel een thema. In het tweede deel bespreken we een aantal vragen die niet direct aan het thema gerelateerd zijn. Stuur de vragen die je hebt voorafgaand aan de les zodat we vooraf een selectie kunnen maken.

De thema’s:

Les 1 – Yoga als pad van openen en zuiveren dat leidt van hier naar hier

Les 2 – Regels of geen regels op het spirituele pad – de yama’s opnieuw bekeken

Les 3 – Het wakker worden van de ziener – een essentiële stap

Les 4 – In volheid leven – wat is dat eigenlijk?

Waar: online via Zoom

Wie: iedere yoga liefhebber of yogadocent op zoek naar inspiratie en verdieping. De groep bestaat uit maximaal 15 personen.

Tijd: woensdagavond van 20.00 tot 21.15 uur

Data: 8 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari

Docent: Pieter Scheffe

Kosten: 30.- euro voor vier lessen, nadat je je hebt aangemeld via de mail krijg je een betaallink waarmee je kunt betalen.

Aanmelden: stuur een mail naar info@deva-deva.nl

Gemiste les: heb je een les gemist dan kan je de opname op een later moment terugkijken.

Back To Top